Ontdek de McConnel Robocut T800: Krachtige Terreinmaaier voor elke klus

Maak kennis met onze McConnel Robocut T800, de sterke terreinmaaier die speciaal ontworpen is om de moeilijkste omstandigheden aan te kunnen. Doordat deze machine op afstand bestuurbaar is, een zeer beperkt gewicht heeft en beschikt over een optimale gewichtsverdeling zijn zelfs hellingen tot 50% geen probleem voor deze krachtpatser. Ook bij natte omstandigheden is deze machine perfect te gebruiken omdat hij door het lage gewicht en de rupsen nauwelijks schade aan de bodem veroorzaakt.

Werktuigen voor de McConnel Robocut T800

De op afstand bestuurbare machine beschikt over een groot aantal werktuigen en is daardoor breed inzetbaar.

Rotoreggen:
Maakt gebruik van geavanceerde rotoreggingstechnologie om de bodem klaar te maken voor optimale groeiomstandigheden.

Bosbouwrotor:
Speciaal ontworpen voor het beheren van bosrijke gebieden, biedt onze klepelmaaier optimale prestaties en precisie. De Robocut T800 freest zonder problemen bomen tot 8 cm weg.

Inzaaien:
Kies voor onze professionele inzaaimethoden om uw terrein te voorzien van gezonde en weelderige vegetatie. De zaaimogelijkheden zijn zeer nauwkeurig in te stellen. Ook is het mogelijk om het terrein te rotoreggen en in te zaaien in één werkgang. Doordat de MC Connel Robocut hellingen tot 50% aan  kan is deze machine uitstekend geschikt om een talud in te zaaien

Klepelmaaien:
Vertrouw op de klepelmaaitechnologie voor effectieve vegetatiebeheersing en een verzorgd uiterlijk van uw terrein.

Overtopfrees:
Door het onderwerken van graszoden en onkruid wordt direct een schoon zaaibed gecreëerd. Overtopfrezen en inzaaien is met de Robocut in één gang mogelijk.

Kortom, een veelzijdige machine die voor veel verschillende toepassingen inzetbaar is. Er zijn nog meer aanbouwdelen voor de machine verkrijgbaar waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook voor uw uitdaging heeft Loon- en Grondverzetbedrijf Luimstra een oplossing met deze McConnel Robocut T800.

Heeft u een mooi project voor deze machine? Neem dan contact met ons op.