Over Luimstra

Luimstra is een allround agrarisch loonwerk, grondverzet en transportbedrijf. Vanuit Surhuizum -Friesland- leveren wij een breed scala aan diensten. Van bemesten, graslandverbetering, bermonderhoud & klepelmaaien tot containertransport, gladheidsbestrijding en hout versnipperen. Met een modern eigen machinepark en gespecialiseerd team is flexibiliteit onze kracht. Door brede ervaring en kennis kunnen we het verschil maken op het moment dat het nodig is.

Team

Het team van Luimstra is een ideale samenstelling van jarenlange ervaring en jong enthousiasme. Deze mix zorgt niet alleen voor een fijne werksfeer, maar ook voor het doorgeven van brede vakkennis en oog voor detail. Met enige regelmaat worden trainingen en cursussen gevolgd om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hiermee is het team in staat keer op keer kwaliteit en het beste resultaat te realiseren.

Onze klanten

Onze klanten zijn vindbaar in diverse sectoren zoals de overheid, gemeenten, agrarische sector, weg- en waterbouw en particulieren. In nauwe samenwerking met de klant en heldere communicatie kunnen we kwaliteit leveren en van ieder project een succes maken. Met een groot aantal klanten hebben we inmiddels een langdurige relatie opgebouwd en mogen we hen al vele jaren ondersteunen.

Gedreven & uniek

Sinds de oprichting in 1976 -door Lubbert Luimstra en zijn zoon Joop Luimstra- zit de kracht van Luimstra in de korte lijnen binnen de organisatie en de beschikking over een uitgebreid machinepark en brede vakkennis. Alle uit te voeren werkzaamheden gebeuren dus ook vanuit eigen beheer. Dit maakt dat onze diensten flexibel inzetbaar zijn. Ook wanneer er haast is gebaat bij een project of eventuele calamiteiten, is Luimstra 24/7 bereikbaar.

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Gezonde, vitale medewerkers zijn van groot belang voor Luimstra. Hier leveren wij een bijdrage aan met onze eigen sportschool: de Luimstra Gym. Ons team wordt hier de mogelijkheid geboden te werken aan een fitte en gezonde leefstijl. Een personal trainer helpt hen bij het behalen van hun doelen op het gebied van kracht en/of conditie. Met een gepersonaliseerd voedingsschema kan er worden gewerkt aan het gewicht. Zo bieden wij onze medewerkers de basis om fit te zijn en blijven.