Drijfmest

Dagelijks houden wij ons bezig met het vervoeren van drijfmest van en naar diverse klanten in het noorden van Nederland. Inkoop, verkoop en transport van onder andere rundveemest, varkensmest en kalvermest is één van onze hoofdtaken. Een vertrouwd netwerk van aanbieders en afnemers -van bijna alle soorten (drijf)mest- zorgt ervoor dat we u altijd van dienst kunnen zijn.

Inmiddels beschikken we over zes moderne mestopleggers met ieder een capaciteit van ongeveer 36 m³. Allen voorzien van goedgekeurd AGR-GPS, weegsysteem en bemonsteringsapparatuur. Luimstra beschikt over de expertise en jarenlange ervaring in mesttransporten. Hierbij verzorgen wij uiteraard ook de vereiste administratie.

Aanvoeren en uitrijden

Wanneer wij mest bij u aanvoeren, dan kunnen wij dit ook direct uitrijden op het land. Onze zelfrijdende Vredo’s hebben een mesttank van 19 m³ en 19,5 m³ en zijn voorzien van een 8,6 meter brede Vredo zodebemester of een bouwlandbemester. Door de Vredo in te zetten kan de mestoplegger rechtstreeks lossen bij het land zonder daarbij te wachten op de uitrijder. Een ideale totaaloplossing, met 1 aanspreekpunt, voor het bemesten van uw land zonder daar zelf werk van te hebben.

Mest uitrijden 2023