Deel deze pagina

Wij hebben ons machinepark uitgebreid met een SieboTec 6000 trommelzeef.  Deze grondzeef kan zowel op het stroomnet als de energiezuinige Stage-V generator draaien en is hybride elektrisch aangedreven.

De machine is voorzien van meerdere verwisselbare trommels met een maaswijdte van 25 en 40 mm. Hierdoor is het mogelijk om grond en compost met bijmenging van bijvoorbeeld puin en stenen uit te zeven waardoor deze nog uitstekend toegepast kan worden. Ook is de machine voorzien van een magneetband waardoor eventueel aanwezige metalen gesorteerd uit de grond verwijderd kunnen worden.

Ook voor het zeven van compost is deze machine uitstekend geschikt.

Hoge capaciteit

Deze zeer uitgebreid uitgeruste zeef beschikt over een grote trommel met een diameter van 2200 mm en een bunkervolume van 6,5 m3. Omdat dit groter is dan vergelijkbare machines maakt dat bij deze zeef een zeer hoge doorvoer mogelijk is wat hem uitstekend geschikt maakt voor het verwerken van hoge volumes.

Breed inzetbaar!

De zeef is te huur inclusief machinist en een shovel, mobiele of rupskraan. Deze mobiele zeef kan getransporteerd worden door ons uitgebreide machinepark.

Wij willen Van der Spek bedanken voor de levering en de goede service!