Deel deze pagina

Vrijdag 4 februari 2022  heeft Loon-, Grondverzet- en Transportbedrijf Luimstra uit Surhuizum collega Jouke Posthumus in het zonnetje gezet. In 2022 is het 40 jaar geleden dat Jouke begonnen is bij de firma. Na een rondrit door Surhuisterveen en Surhuizum was er een besloten bijeenkomst met collega’s.

Jouke ontvangt een gouden speld voor zijn 40 jarige dienstverband.

Jouke ontvangt een gouden speld voor zijn 40 jarige dienstverband.

Na het ophalen van verschillende anekdotes van de afgelopen 40 jaar is Jouke bedankt voor de geweldige inzet van de afgelopen jaren en werd de hoop uitgesproken dat er nog vele jaren van zijn vakkundige kwaliteiten gebruik gemaakt mag worden. We kennen Jouke als een gezellige collega en uitstekende vakman.

Jouke kreeg tijdens deze gezellige bijeenkomst namens het bedrijf een mooi cadeau en namens de brancheorganisatie Cumela een gouden speldje overhandigd. Tijdens de bijeenkomst werden beelden getoond van werkzaamheden uit de begin jaren 80 waarop Jouke regelmatig te zien is.

Ter gelegenheid van dit jubileum zijn wij de archieven ingedoken en hebben beelden gevonden van o.a. Jouke in de jaren 80. Deze film is nu te bekijken op Youtube.