Deel deze pagina

In the pocket! Wij hebben het hoogste niveau van de CO2 prestatieladder behaald: niveau 5!

Al jaren houden wij ons bezig met het treffen van maatregelen om onze co2 uitstoot te beperken. Wij hebben daarvoor op ons bedrijf zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen en ook bij de aanschaf van nieuwe machines, auto’s, trekkers en vrachtwagens nemen wij de co2 uitstoot mee in de investeringsbeslissing. Niet alleen omdat de overheid en klanten hier steeds vaker om vragen maar ook en vooral voor een duurzame toekomst.

Al vanaf 2016 hebben wij het C02-prestatieladder certificaat niveau 3 in het bezit. Hiermee zijn wij bezig geweest met het beperken van onze eigen uitstoot. Nu wij Co2 prestatieladder niveau 5 gecertificeerd zijn gaan wij ons ook bezig houden met de Co2 uitstoot in de keten. Wij kijken uit naar de samenwerking hierin met onder andere Postma Oliehandel. Samen opzoek naar nog meer duurzame oplossingen!

Wij zijn elke dag opzoek naar ideeën en samenwerkingen om duurzame initiatieven te ontplooien. Heb jij een idee of ben jij een opdrachtgever? Wij komen graag in contact!