• luchtfoto
 • Mais oogst
 • walking floor laden met kuil
 • sloop werkzaamheden
 • zodenbemesters met vrachtwagens

  Nieuwe Valtra met Greentec versnipperaar

  Afgelopen week namen we onze nieuwe Valtra T 214 Direct trekker in gebruik, samen met de nieuwe Greentec houtversnipperaar met kraaninvoer.

  Valtra met schone T4-i motor, omkeerinrichting en RTK-GPS

  Deze splinternieuwe Valtra T214 Direct beschikt over een zeer schone T4-i motor van 230 pk. Verder is de trekker uitgerust met de Valtra Direct CVT transmissie en beschikt hij over een omkeer-inrichting (Twin-Trac) waarmee de bestuurderstoel met stuur en al 180 graden gedraaid kunnen worden. Hierdoor heeft de chauffeur veel beter zicht en controle over de Greentec houtversnipperaar met hydraulische kraaninvoer. Natuurlijk is de nieuwe trekker ook direct voorzien van Trimble RTK-GPS om op 2 centimeter nauwkeurig te kunnen werken en continu perceelsdata te delen tussen kantoor en de trekker in het veld. Met deze nieuwe Valtra hebben we geïnvesteerd in CO2 reductie en tevens een extra knecht in het loonwerk en grondverzet!

  Greentec houtversnipperaar met kraaninvoer

  De nieuwe Greentec houtversnipperaar is voorzien van een hydraulische kraan. Hierdoor hoeft het hout niet meer met de hand ingevoerd te worden. We kunnen hierdoor dus veiliger en efficiënter te werk gaan. De versnipperaar kan stammen aan tot een diameter van maar liefst 40 centimeter! Met deze nieuwe machine hebben we ons dienstenpakket weer verder uitgebreid om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.