• luchtfoto
 • Mais oogst
 • walking floor laden met kuil
 • sloop werkzaamheden
 • zodenbemesters met vrachtwagens

  Drijfmest

  Aan- en afvoeren van (bijna) alle soorten drijfmest

  Dagelijks houden wij ons bezig met het aan- en afvoeren van drijfmest bij diverse klanten in heel Noord-Nederland. De in- en verkoop en het transport van onder andere rundveemest, varkensmest, kalvermest etc. is een van de hoofdtaken op ons bedrijf. We beschikken over een uitgebreid bestand van aanbieders en afnemers van bijna alle soorten (drijf)mest, waardoor we u nagenoeg altijd van dienst kunnen zijn. 

  We beschikken over 6 moderne mestopleggers van ongeveer 36 m3,  allen voorzien van goedgekeurde AGR-GPS, weegsysteem en bemonsteringsapparatuur. Wilt u mest aan- of afvoeren of laten transporteren? Luimstra beschikt over de benodigde expertise en jarenlange ervaring. Natuurlijk verzorgen wij voor u ook de administratie die hierbij komt kijken. 

  Wanneer u (drijf)mest af moet voeren of juist aan wil voeren, dan bent u bij Luimstra dus aan het juiste adres. Neem eens contact met ons op, zodat we ook uw (mest)vraag kunnen oplossen.

  Aanvoeren en uitrijden

  Wilt u mest laten aanvoeren en moet het direct uitgereden worden? Daarvoor biedt Luimstra u ook een oplossing. We beschikken over twee zelfrijdende Vredo mesttanks van 19m3. Deze zijn beide voorzien van een 8 meter brede Veenhuis zodebemester of een bouwlandbemester. Deze zelfrijdende Vredo's hebben de mogelijkheid om een mestcontainer mee te nemen. Hierdoor kunnen onze mestopleggers altijd direct lossen bij het land en hoeven ze niet te wachten op de uitrijder. We bieden u hiermee een totaaloplossing voor het aanvoeren van de mest en het uitrijden ervan. Hierdoor wordt uw land naar wens bemest, zonder dat u er werk van heeft.