• klepelmaaier met zuigwagen
 • Klepelmaaien
 • maaiboot
 • Bosmaaien
 • Bomen knippen

  Gladheidbestrijding

  Wij zijn voorbereid op gladheidbestrijding u ook ?

  Het bereiken van uw terrein kan in winterperioden een groot probleem zijn. Het sneeuw- en ijsvrij houden van uw terrein is een tijdrovende klus terwijl de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers zeer belangrijk is. Wij hebben hier een simpele oplossing voor: laat het probleem aan Loon-, Grondverzet- & Transportbedrijf Luimstra over. Wij houden uw terrein sneeuw- en ijsvrij, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

  Wegen, parkeerplaatsen en looppaden worden door ons eerst sneeuwvrij gemaakt doormiddel van een sneeuwschuif of borstel. Daarna strooien wij een effectieve laag strooizout. Uw terrein kunnen we op onze route eenvoudig meenemen.  

  Regelmatig ontvangen wij de actuele weersverwachting per regio. Op deze manier kunnen we opkomende gladheid nagenoeg altijd voorspellen en ook kunnen we eventuele neerslag zien. Door onze pro-actieve- en preventieve houding reageren we hier adequaat op en bestrijden we gladheid tijdig. In geval van sneeuwval maken wij uw terrein sneeuwvrij.

  Tevens verzorgen wij de gladheidbestrijding op diverse wegen en fietspaden in opdracht van de Gemeente Achtkarspelen. Hierbij strooien en sneeuwschuiven wij in tijden van gladheid op diverse routes.

  Neem nu actie voordat het glad wordt ! Bel 0512-361692

  Bel of mail voor meer informatie